شهادتتان مبارک !
دست نوشت :
در باغ شهادت بازِ باز است ...
(باید شهیدگونه زندگی کرد تا شهید شد )
به گزارش تنویر، عصر روز یکشنبه 7 دی ماه سه نفر از نیروهای لشکر عملیاتی 19 فجر در حین اجرای ماموریت در منطقه مرزی شرق کشور در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسیدند.
آنچه که در ادامه آمده است قسمتی از زندگی نامه شهید سرهنگ دوم پاسدار اکبر عبدالله نژاد، ستوان سوم پاسدار قدرت الله ماندنی و بسیجی موسی نصیری بیات می باشد.
شهید اکبر عبداله نژاد
در دوم خرداد ماه سال 1354 در بخش "رونیز علیا" از شهرستان استهبان به دنیا آمد.
وی در سال 62 ساکن شیراز و در سال 1370 عضو فعال بسیج دانش آموزی می شود.
شهید عبداله نژاد در سال 1374 دیپلم انسانی خود را از دبیرستان شهید مدرس شیراز می گیرد و در سال های 74 تا 76 خدمت سربازی را در نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی می گذراند وپس از اتمام در آزمون دانشکده افسری سپاه، پذیرفته و در 30 بهمن 78 وارد دانشکده افسری امام حسین (ع) می گردد.
وی پس از مدت چهار سال از دانشکده امام حسین (ع) با مدرک لیسانس مدیریت دفاعی فارغ التحصیل و جهت ادامه خدمت به تیپ یکم امام حسن مجتبی (ع) (لشکر عملیاتی 19 فجر فعلی) معرفی می شود.
شهید عبداله نژاد در این مدت در قسمت های مختلف لشکر به عنوان فرمانده گروهان آتش،فرمانده گروهان پیاده از گردان مالک اشتر، جانشین گردان 105 امام حسین (ع) و فرمانده گردان 105 امام حسین (ع) خدمت می کند.
وی سپس دوره عالی پیاده را در مجمع دانشگاهی امیر المؤمنین (ع) اصفهان طی نموده و بعد از آن در گردان 105 امام حسین (ع) در برنامه¬هایی همچون جذب و آموزش دوره¬های تکمیلی بسیج ، برنامه¬های پایگاه¬ها و حوزه¬های مقاومت و بسیج محلات شمال شهر شیراز حضوری فعال داشته است.
شهید اکبر عبداله نژاد در سال 1380 ازدواج می کند که حاصل این ازدواج 3 فرزند بنام¬های مهدی، یونس و محمدحسن است.
وی سابقه حضور در جزایر را نیز در کارنامه خود دارد.
سرهنگ پاسدار اکبر عبداله نژاددر سال جاری بعنوان فرمانده گردان در جنوب شرق کشور اعزام می شود که در مرحله دوم در 7 دی ماه 93 در درگیری با اشرار مسلح به فیض رفیع شهادت که آرزوی دیرین وی بود نائل می گردد.
شهید قدرت الله ماندنی
در اول مرداد ماه سال 57 در روستای رودرزک از توابع بخش مرکزی (قسمت خفری) شهرستان سپیدان به دنیا آمد. وی دوران کودکی و ابتدایی خود را در روستای رودرزک گذراند و برای ادامه تحصیل در دوران راهنمایی به مدرسه شهید رجایی اردکان عزیمت نمود.
شهید ماندنی دوران دبیرستان را در هنرستان کشاورزی نورآباد سپری کرد و پس از اتمام تحصیل و اخذ مدرک دیپلم در سال 1373 با توجه احساس مسئولیتی که نسبت به بسیج و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی داشت به عضویت بسیج درآمد و در ادامه خدمت بسیجی خود در سال 1378 مفتخر به پوشیدن لباس مقدس پاسداری گردید.
قدرت الله، دوره عمومی پاسداری را در مرکز آموزش قدس استان همدان و دوره تخصصی آماد و پشتیبانی را در مرکز آموزشی سیدالشهدای تبریز به اتمام رسانید.
این پاسدار پس از اتمام دوران تخصصی آماد و پشتیبانی به تیپ یکم امام حسن مجتبی (ع) (لشکر 19 فجر فعلی) استان فارس معرفی و در گردان چهارم (مالک اشتر) مشغول به خدمت شد و پس از مدتی نیز در معاونت آماد آن تیپ انجام وظیفه نمود.
قدرت الله ماندنی باتوجه به احساس نیاز یگان خدمتی و میل و رغبت خود مبنی بر یادگیری امور تخصصی نظامی در راستای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درسال 1390 به استان اصفهان مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین علی (ع) اعزام و دوره تخریب را با موفقیت به اتمام رساند.
وی پس از آن در گروهان تخریب لشکر عملیاتی 19فجر استان فارس مشغول انجام وظیفه شد.
قدرت الله ماندنی درسال 1386ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک فرزند 6ساله با نام علی است.
پاسدار لشکر عملیاتی 19 فجر با توجه به تهدیدات موجود در هر زمان در راستای دفاع از تمامیت ارضی ایران اسلامی آماده خدمت بود.
وی مقابله با گروهک پژاک را درسال 1390 در شمال غرب کشور در پرونده خود به ثبت رساند و اخیراً نیز جهت برقراری امنیت جنوب شرق کشور دو بار به سراوان اعزام شد که در مرحله دوم در 7 دی ماه 93 در درگیری با اشرار مسلح به درجه رفیع شهادت که آرزوی دیرین وی بود نائل گردید.
شهید موسی نصیری بیات
در یک خانواده مذهبی در اول بهمن ماه سال 1357 در منطقه "ماهور میلاتی" ایل قشقایی از روستای "میشان"شهرستان نورآباد ممسنی به دنیا می آید.
ی دوران تحصیل مقاطع ابتدایی و راهنمایی را در روستای میشان شهرستان نورآباد سپزی و مدرک دیپلم خود را از دبیرستان شهید حسن کرمی آزاد منطقه "ماهور میلاتی" اخذ می نماید.
وی در سال 1381 ازدواج و حاصل این ازدواج دو فرزند پسر با نام های ابوالفضل و علی اصغر 12 ساله و 6 ماهه است.
شهید موسی نصیری در سال 1385 بعنوان بسیجی تمام وقت عضو نهاد مقدس سپاه پاسداران گردید و در دوران خدمت خالصانه خود مسئولیت هایی همچون مخابرات و دسته آتش گردان و فرمانده گروه تیربارچی و تکاور را داشته است.
در کارنامه شهید حضور در منطقه اربعین و شمال غرب کشور جهت رویارویی با عوامل منحوس پژاک و مأموریت در منطقه جنوب شرق مشاهده می شود.
موسی نصیری بیاتدر 7 دی ماه 93 در درگیری با اشرار مسلح به فیض رفیع شهادت که آرزوی دیرین وی بود نائل گردید.
به گفته همرزمانش، شهید همواره آرزوی حضور در جبهه های دفاع از حریم حضرت زینب (س) و همچنین حضور در کنار مجاهدان عراقی در دفاع از حریم مطهر امامان در عتبات عالیات را داشته است.
- ۹۳/۱۰/۱۲
سلام
17 ربیع بر شما مبارک....
هدایای ذره به صاحب این خانه:
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله
«مَن تَعَلَّمَ فی شَبابِهِ کانَ بِمَنْزِلَةِ الوَشْمِ فی الحَجَرِ، وَمَن تَعَلَّمَ وَهُوَ کبَیرٌ کانَ بِمَنْزِلَةِ الکِتابِ عَلَی وَجْهِ الماءِ.»
«آنکه در جوانی بیاموزد، آموختهاش مانند نقش بر سنگ است و آنکه در بزرگسالی بیاموزد، مانند نوشتن روی آب باشد.»
Who learns in his adolescence, his learning likes a stone graving and who learns in his oldness, his learning likes writing on the surface of water
النوادر راوندی، ص132، ح169
***
امام صادق (علیه السلام):
«بادِرُوا أوْلادََکُم بِالْحَدیثِ قَبْلَ أنْ یَسْبِقَکُمْ إلَیْهِمُ الْمُرْجِئَةُ.»
«در آموزش حدیث به فرزندانتان شتاب کنید پیش از آنکه مرجئه (منحرفان) زودتر از شما به سراغ آنها بروند.»
Hasten to teach traditions (of Ahl al-Bayt) to your children before al-Murdji’a (the deviants) corrupt them
کافی، ج 6،ص 47